Lundegårds Camping/Cottages

Address: Lundegård 1, 387 96 Köpingsvik
Location: Köpingsvik
Show map
Guest score: 89% 88 of 99 recommend (19 reviews)

Guest score: 89%

(88 of 99 recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.3 of 5
Cabin condition 3.9 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.1 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-19 of 19)

Dyrt för den standarden!

Not recommended by Jenny Nordberg, Sweden (Sweden Wed 20 Jul 2016)
“Jag tyckte att för den standard stugorna höll var priset lite för högt. Mycket märken i plastmattor, ingen mikro och mycket spindelnät på uteplatsen i tak och runt omkring där man ska sitta. I stugan var det inte särskilt städat, dammigt och spindelnät i tak. Decilitermått saknade vi. Inga tapeter och man såg hur det hade spruckit i gipset antingen av att man spikat snett eller att stugan lidit sättningar. Dessutom att det var en hög avgift för att få bada i poolen som stugboende var en besvikelse. Så om jag ska betygsätta vår vistelse mellan 1-10 får den en 4. När vi dessutom skulle checka ut påstår den som satt i receptionen att vi skulle betala ytterligare då denne påstod att vi inte betalat fullt. Detta löste sig iof då jag skrivit ut min inbetalning. Bättre koll!! Men kred till städpersonalen för trevligt bemötande på området!”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

back-to-back cabins

Recommended by The Joneses from Holland, Netherlands (Netherlands Sat 05 Sep 2015)
“one might expect noices from neighbours. No, this was not the case. These double cabins seems well insulated. Only minor bumping noices on floor will faintly reach your ear. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

sensommar........

Recommended by ewamaja, Sweden (Sweden Tue 01 Sep 2015)
“det bästa var att det fanns pool, slipper åka nånstans. stugan var bra, men saknar micro å brandsläckare, fanns inget skrivet om VAR det finns brandsläckare, mina barnbarn var med, å de gillade läget........kommer nog tillbaka :-)”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Lundegårds stugby stuga B

Not recommended by Lotta, Sweden (Sweden Sat 15 Aug 2015)
“Lyhörd stuga där man t.om. hörde grannen snarka och varje steg dom tog. Hårda, tunna madrasser som INTE bidrog till en bättre rygg. Tråkigt att låta negativ men upplevelsen på campingen blev ej som vi förväntat. ”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Poolområdet var verkligen bra. Mindre br...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 08 Aug 2015)
“Poolområdet var verkligen bra. Mindre bra med "ta-dig-själv" servering på campingens enda restaurang. Ingen frågade vid utcheckning hur vi hade haft det..”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

luktade riktigt unket och gammalt i stu...

Not recommended by johanna, Sweden (Sweden Mon 13 Jul 2015)
“ luktade riktigt unket och gammalt i stugan. stugan kändes inte fräscht alls. 1 kylskåp som brummade högt nästan hela tiden”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5

Fin enkel stuga

Recommended by SvängGunnar, Sweden (Sweden Mon 13 Jul 2015)
“Allt som behövs för att fixa en måltid finns att tillgå. Har du en utegrill med dig finns det möjlighet att tömma den vid servicehuset. Stugan är enkelt inredd och lätt städad. Fin omgivning för tex en joggingtur längs stranden mot köpingsvik. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Ok för nattvistelse. Bra område men vår...

Recommended by PM, Sweden (Sweden Sun 12 Jul 2015)
“Ok för nattvistelse. Bra område men våran stuga var skev så man blev yr (lite som lustiga huset) men som sagt helt OK att sova i. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Kamping liv

Recommended by M.J, Sweden (Sweden Thu 09 Jul 2015)
“Vi tyckte att Lundegårds kamping var bra fanns allt vad vi behövde . Jätte fint pool område bra lekplats för barnen Lite dåligt med mat-utbud i affären men man klarar sig.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 55 87 04
Mail:bokning@bynordiq.se


Booking conditions

Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 55 87 04
Mail:bokning@bynordiq.se


Booking conditions

Build: 9/29/2022 6:06:35 PM, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews