Villa Rosenborg

Address: Storgatan 35, 387 34 BORGHOLM Show directions
Location: Borgholm
Guest score: 96% (47 of 49 recommend) (14 reviews)

Guest score: 96%

(47 of 49recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Service 4.9 of 5
B&B Condition 4.4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Breakfast 4.6 of 5
Value for money 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 14)

Hade varit bra med något som markerade n...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Hade varit bra med något som markerade när toaletten var upptagen”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Villa Rosenborg

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 31 Jul 2017)
“Mysigt B&B med ett kanonläge i Borgholm.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Ett perfekt boende centralt i Borgholm

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 24 Jul 2017)
“Ett perfekt boende centralt i Borgholm”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Personligt och gulligt boende med trevlig värdinna!

Recommended by Kerstin, Sweden (Sweden Sun 23 Jul 2017)
“Centralt beläget boende nära gågatan i Borgholm. Huset har en mysig trädgård och det fanns parkering för vår bil på gården. Rummet var stort och personligt och gulligt med spröjsade fönster och trägolv. God frukost. Det är dock ingen toa och dusch på rummet utan den delar man med två övriga rum. Det var inget problem för oss men om man vill ha egen toa så kan det vara bra att veta.(det kanske stod i rumsbeskrivningen?!) Vi stortrivdes i den lugna gemytliga atmosfären. Sen incheckning dock mellan 16-18”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Villa Rosenborg

Recommended by Elisabeth, Sweden (Sweden Thu 20 Jul 2017)
“Trevligt litet b&b med stora sovrum i äldre villa mycket centralt i Borgholm. Frukostbuffé med olika sorters färskt bröd, olika pålägg, kokta ägg, fil/youghurt, flingor/musli, te/kaffe/choklad, mjölk och juice. Kaffe/te tillgängligt dygnet runt samt frukt. Två WC och dusch som delas på 3 rum. Huset är inrett i äldre stil som passar villan, rent, fint stor trädgård med flera uteplatser att sitta vid. Trevlig värdinna.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Mkt hemtrevligt B&B med bra läge, man kä...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2016)
“Mkt hemtrevligt B&B med bra läge, man känner sig som hemma. Mkt avkopplande.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trivsamt boende!

Recommended by Eva, Sweden (Sweden Wed 20 Jul 2016)
“Mysigt rum och jättefint hus gjorde b&b upplevelsen komplett. God frukost, rent och fräscht”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Övernattning Borgholm

Recommended by Ellan, Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2016)
“Ljust ,trevligt rum. Bra läge. Trevligt bemötande.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

En mycket bra helg. bra rum och frukost....

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 17 Aug 2015)
“En mycket bra helg. bra rum och frukost. kan rekomendera det. sen var Ulf Lundell och spelade på Slottsruinen , så det vart extra bra.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Trivsamt boende

Recommended by R, Sweden (Sweden Sun 02 Aug 2015)
“Ett trivsamt bed and breakfast I Borgholm, bara några minuters promenad från centrum och hamnen. Lite i dyraste laget om man jämför med andra likartade boenden. Annars bra service, flexibel ägare, bra standard. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 4 of 5


Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions

Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions