Klintagården

Address: Klinta Bodars Väg 8, 387 52 KÖPINGSVIK  show map
Location: Köpingsvik
Guest score: 79% (50 of 63 recommend) (15 reviews)

Guest score: 79%

(50 of 63recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Services 4.3 of 5
Hostelcondition 3.4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.4 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 15)

Service

Recommended by Ann-Sofi, Sweden (Sweden Mon 24 Jul 2017)
“God frukost i enkelhet. Personalen gick och frågade alla gäster om dom ville hämta mer frukost innan den dukades sv😃”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Wc

Recommended by Boråsaren, Sweden (Sweden Thu 20 Jul 2017)
“Kraftig urindoft på en vår närmsta toa Dåligt utbildad ferie/personal ! ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5

Dåligt över lag

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 09 Jul 2017)
“Vi var tre damer som hyrt ett rum för fyra, vet inte hur det skulle gått om vi varit fyra. Fick knappast plats tre, en liten garderob, fick stå ut. I hallen för att byta om. Det var svinkall på toa,duschar mm. Inget kök i byggnaden eller kyl. Målarfärg hade stället mått bra av, är ni och kollar någon gång hur det ser ut. Med tanke på priset 5.250kr var i saftigaste laget för den standarden. Det går att hyra en stuga för åtta personer för mindre än fyra tusen, med värme och fullt utrustad. Sorry, men var väldigt besvikna på boendet. Läget och själva Öland var ok. Ni bör upplysa kunder om dålig standard.”
Overall opinion 1 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 1 of 5

Trevlig personal. God mat till bra prise...

Recommended by Kenth, Sweden (Sweden Wed 03 Aug 2016)
“Trevlig personal. God mat till bra priser. Prisvärt boende i bra läge. Rekommenderas. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Aldrig igen

Not recommended by Henke P, Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2016)
“Allt var dåligt, men personalen var trevlig iallafall.”
Overall opinion 1 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5

Övernattning

Recommended by Lasse, Sweden (Sweden Mon 25 Jul 2016)
“I det hela ett bra boende. Lite lyhört mellan rummen o våningssängars under slaf var det lite trångt til överslaf. Varmvattnet i duschen lite dålig värme. Frukosten helt godkänd med ett trevligt bemötande av personalen. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Duschar och kranar behövde fixas.

Recommended by Peter, Sweden (Sweden Mon 25 Jul 2016)
“Duschar och kranar behövde fixas.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Tråkigt med mögellukt på rummet och wc/d...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 22 Jul 2016)
“Tråkigt med mögellukt på rummet och wc/dusch. Byggnaderna behöver fräschas upp, ventilationen är katastrof. Frukosten är enkel och helt okej till rimligt pris. ”
Overall opinion 2 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 1 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Boendet på vandrarhemmet.

Not recommended by Åsa Wengelin , Sweden (Sweden Sat 16 Jul 2016)
“Sängarna väldigt dåliga. Mycket lyhört i fastigheten då man hör hur toalett locket läggs på. Frukosten vi betalade i förväg var bra till en början men sedan försvann frallorna mot veckan slut. Middagsmenyn var inte så varierande. Övrigt : Ebbas Restaurang i centrala Borgholm var under all kritik där fick man riktigt dålig mat 😕. I övrigt har Öland levererat med trevliga upplevelser. ☺ Mvh. Åsa Wengelin ”
Overall opinion 2 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5

Lugnt och trivsamt ;-)

Recommended by Vovve mitten, Sweden (Sweden Sun 10 Jul 2016)
“Rena och fräscha rum. Mycket fin miljö, inne och ute. Bra frukostbuffé. Bra restaurang. Jättegod glassbar! Rekommenderas varmt. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Map


Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions

Customer service

Ölands Tourist office Booking and personal service, contact us: +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Book with us

For reservations and other matters :
Phone: +46 (0)411 23 66 02
Mail:bokning@nordictravel.se


Booking conditions