Klassiskt Kafferep med tipspromenad

Område: Borgholm
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang, Mat & Smak

Fira Mors dag med oss!
Kafferep på Kungl. Stiftelsen Drottning Victorias Hotell och Vilohem.

Vilohemmet bjuder in till Kafferep i klassisk anda, men med några moderna inslag. Vi serverar sju sorters kakor, vetebröd och tårta.
Anledningen till att det just serveras sju sorter, sägs vara att värdinnan varken ville uppfattas som snål vid ett mindre antal kakor eller som högfärdig vid fler kakor än sju sorter. Kafferepet kom till på 1700-talet när kvinnorna inte var välkomna till männens kaffehus. Till Vilohemmets kafferep är självklart alla välkomna.
Enligt tradition intas vetebrödet först, efter är det dags för småkakor för att sedan efterföljas av tårta. (Vi lovar att vi blundar om ni äter i den ordning ni själva vill). Självklart ingår det en liten påse att stoppa i de godsaker man inte orkar med för stunden.
Njut av de ljuvliga små kakorna i vår vackra park, kanske under ett blommande fruktträd, på Stenterassen, inne i salongen eller i stora matsalen.
Efter eller före fikastunden går det bra att gå vår tipspromenad. Turen tar er ut i vår fina park, förbi Hvita villan och ut på Alvaret där orkidéerna blommar som bäst. Turen är lämplig även för barn.

Kontaktinformation

Kontaktperson
Susanna Stenborg
Arrangör e-post
info@dvh.se
Webbsida
http://www.dvh.se

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 info@oland.se

Bokningsvillkor

By Nordiq, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på By Nordiq
Telefon: +46 (0)411 55 87 04
bokning@bynordiq.se
Bokningsvillkor

Build: 2022-06-27 13:24:33, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails