GES

Område: Borgholm
Arena/Plats: Borgholms Slott
Kategori: Evenemang, Musik

Anders Glenmark Thomas Orup Eriksson Niklas Strömstedt
Borgholms Slottsruin 2017

Lust. Det är vad allting egentligen handlar om. Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och väntar och ber om att få flyga igen. Lust att tillbringa några magiska sommardygn på Öland och såklart den största lusten av dem alla – att få möta publiken i Borgholms Slottsruin.

Den där lustfyllda och oförklarligt kittlande känslan i magen återkom med full kraft när vi i somras plötsligt stod tillsammans på Solliden scen. I slutspurten av Orups allsångstimme fick vi till det igen. Två låtar. Glada leenden och en öronbedövande allsång i publiken. Men precis som en tonårings första darrande kärleksäventyr tog det ju slut innan vi ens hade börjat. Va? Var det allt?
Nej, det var ju inte det för plötsligt uppstod möjligheten att få komma tillbaka till en spelplats där vi alla tre upplevt många oförglömliga och fantastiska sommarkvällar. En scen som garanterat är en av vårt lands allra finaste.
Lusten slog i taket och att tacka nej var helt omöjligt.
Nu äntligen kan vi få ta det längre än den där darrande tonårsdebutanten gjorde på Skansen i somras. Hela vägen – en hel konsert med förspel och allt.
Kanske kan det till och med bli lite gos efteråt…
Lusten finns! Varmt välkommen till unika kvällar på Borgholms Slottsruin!
SERVERING & FÖRSÄLJNING
Mat och dryck kommer att finnas till försäljning, egen mat och dryck får inte tas med in på området.

Du kan vid din bokning köpa till en picknickpåse att avnjuta i det gröna på slottsområdet.

BILJETTER
GES Deluxe 2495kr I paketet ingår Champagne med tilltugg, en välsmakande 2-rättersmeny, dryckespaket, kaffe med avec och choklad. Middagen serveras före konserten i fina Drabantsalen inne i Slottsruinen. Efter middagen intar du läktarens bästa platser där det även ingår en GES-filt.

Transfer till och från Borgholms Slottsruin ingår, mer info finner du på www.ges.se
Läktare, numrerad sittplats med GES-filt 855kr
Ståplats 695kr

Kontaktinformation

Bokningslänk
http://www.ges.se/
Vandrarhem / Rum

Villa Lavendel Rum, Café & Restaurang

Avstånd: 1,3 km
Välkommen till Villa Lavendel! Charmigt Café & Restaurang och boende med sjöutsikt i Borgholms hamn. Sitt gärna och koppla av i vår underbara äppelträdgård. Gångavstånd till bad, affärer och slottsruinen. Behöver du hjälp med en liten fest eller catering så ordnar vi självklart detta. Husdjur tillåtet i 1 rum. Linne och frukostbuffé kan beställas på plats.
Vandrarhem / Rum

Villa Sol & Villa Ekebo, SVIF vandrarhem Borgholm, Öland

Avstånd: 1,1 km
Villa Sol & Villa Ekebo i Borgholm på Öland, det lilla, romantiska, trivsamma boendet. ”Best choice in town” enligt "Rough guide to Sweden". Nämns i "Lonely Planet" och "Le petit futé". På vandrarhemmen Villa Sol & Villa Ekebo bor du i fräscha, hemtrevligt inredda rum, 250 m från centrum och hamnen i Borgholm. Fastigheterna ligger mitt emot varandra i hörnet Slottsgatan/Kungsgatan. Du städar själv (all utrustning till städning finns på plats!). Ta med linne & handdukar hemifrån eller hyr på plats. Fritt WiFi. Barn under 3 år går fritt. Husdjur tillåtna.
Hotell

Strand Hotell

Avstånd: 1,2 km
Strand Hotell är centralt beläget vid Borgholms gästhamn. På behagligt gångavstånd finner ni kungafamiljens sommarresidens Solliden, Borgholms slott samt Borgholms centru Husdjur tillåtet i 13 rum. Ett handikappanpassat rum och ett anpassat för rullstol.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 21 jul 2017 00:00 - 00:00 @ Borgholms Slott
  • Lör 22 jul 2017 00:00 - 00:00 @ Borgholms Slott
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • Officiell onlinebokning
  • Bredast utbud av boenden
  • Lokalkännedom