Peter Gerdehag till Alvargården

Område: Södra Öland
Arena/Plats: Alvargården
Kategori: Evenemang, Kurser och föreläsningar
Datum: Lördag 25 feb 2017

Föreläsning och filmvisning med den prisade fotografen, författaren och dokumentärfilmaren Peter Gerdehag.

I samarbete med föreningen Film & Kultur på Öland arrangerar Alvargården en föreläsning med Peter Gerdehag, som visar sin film "Landet som inte längre är"och berättar om sitt liv som fotograf och filmare. Han är också aktuell med sin bok med samma namn, där han har dokumenterat livet på en gård i Krokshult i 36 år! Peter är bl.a. mångfaldigt belönad för sina filmer "Hästmannen" och "Kokvinnorna". Föreläsningen avslutas med att publiken kan ställa frågor till Peter.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Feb
Lördag 25 feb 2017 14:00 - 17:00 Alvargården

Kontaktinformation

Bra att veta

Prisinformation
Biljettpris: 180 kr (inkl. kaffe/te, fikabröd och frukt) Studerande och pensionärer 110 kr. Obs! Vi har ett begränsat antal platser. Förboka och betala din biljett senast den 20 februari på föreningens bankgiro: 5129 - 3694.
Åldersgräns
Åldersgräns 0
Vandrarhem / Rum

Paradisgården

Avstånd: 7,8 km
Välkommen till ett toppmodernt boende mitt i Mörbylånga med gångavstånd till våra 3 restauranger, badplats, hamn och butiker! Här bor du med egen ingång till rummet i anslutning till en underbar trädgård. Husdjur får ej medföras.
Hotell

Allégårdens hotell (R)

Avstånd: 286 meter
För bokning ring 0485-89000. Känn lugnet mitt i Södra Ölands Värdsarv med gångavstånd till Stora Alvaret! Mitt i den genuina lilla ölandsbyn Kastlösa, 29 km söder om bron, ligger Allégården. En anläggning med rum i varierande sandard samt stugor och camping. Underbart litet kapell finns i området. Husdjur tillåtet i ett rum, ring för besked om tillgänglighet för husdjur.
Bed & Breakfast

Alvargården

Avstånd: 119 meter
Alvargården Bed and Breakfast Café & Bistro ligger i Kastlösa vid det Stora Alvaret på södra Öland, mitt i världsarvet. Husdjur ej tillåtet.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 25 feb 2017 14:00 - 17:00 @ Alvargården
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • Officiell onlinebokning
  • Bredast utbud av boenden
  • Lokalkännedom