Lundgrens Garage

Adress: Köpmangatan 18, 387 31 Borgholm Visa karta

Adress: Köpmangatan 18, 387 31 Borgholm

Mat ska få ta tid, både att laga och att äta. Men måltiden är mer än mat. Det är där vi möts och där samtalet frodas. På Lundgrens Garage står gästen, mötet och samtalet i centrum.

 

Vi lagar vår mat ”low & slow”, alltså i låg temperatur och långsamt. Till det läggs rök från olika lövträd, det är detta som kallas barbecue. Längst tid tar vår oxbringa som är färdig efter 14-18 timmar. Metoden är känd för att ge ett oerhört mört, smakrikt och saftig kött. Det smakar dock inte så mycket rök som man kan tro. Så skynda dig till Lundgrens innan det tar slut…

Ur White Guide:
Välgjord barbecue i det gamla garaget

Till den tidigare bilverkstan har det kommit tre män som grillar och röker enligt amerikansk barbecue-modell, och det gör de bra. Ett exempel är en bit brisket (spetsbringa) som tillagats i 20 timmar och är mör och smakrik. Vi gillar att det finns varmrökt lax och gröna alternativ på menyn, som grillad majs från trakten. Desserterna är få men maffiga, stämningen är familjär och trevlig.

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
+46 0485-101 90
Gatuadress 1
Köpmangatan 18
Postadress
387 31 Borgholm
Bed & Breakfast

Villa Rosenborg B&B

Avstånd: 228 meter
Villa Rosenborg är ett litet familjärt B&B i centrala Borgholm, ett kvarter från gågatan. Det är nära till stadens utbud och perfekt utgångsläge för utflykter och bad. Härifrån är det promenadavstånd till Borgholms slottsruin och Solliden.
Vandrarhem & Rum

Villa Lavendel Rum, Café & Restaurang

Avstånd: 530 meter
Välkommen till Villa Lavendel! Charmigt Café & Restaurang och boende med sjöutsikt i Borgholms hamn. Sitt gärna och koppla av i vår underbara äppelträdgård. Gångavstånd till bad, affärer och slottsruinen. Behöver du hjälp med en liten fest eller catering så ordnar vi självklart detta. Husdjur tillåtet i 1 rum. Linne och frukostbuffé kan beställas på plats.
Bed & Breakfast

Äppelträdets B&B

Avstånd: 600 meter
Trevligt litet B&B med gångavstånd till Borgholms centrum med tillgång till stadens restauranger, butiker, caféer och evenemangsutbud. Ett rum inne i stora huset och ett mindre dubbelrum i sidobyggnad. Frukost och linne ingår i priset.
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails